DIGITAL 
tilgang på alle    
plattformer 
    Med vår digitale tjeneste har du din digitale brosjyre tilgjengelig, 
    uansett hvor du befinner deg.
Data iPhone Data iPad
iPad Data iPad iPhone
iPhone iPad iPhone Data

Annonsefinansiert reklame på flere ulike kommunikasjonsflater. Når du lager en brosjyre hos oss får du både en trykket brosjyre og en digital versjon av brosjyren som presenterer din bedrift på PC, iPhone og iPad.

Plattformer. Den digitale brosjyren fungerer på tvers av plattformer. Tjenesten er basert på Flash og HTML 5, dermed kan du presentere brosjyren på smartphone, nettbrett og PC.

Aktive linker. I digitaltjenesten vår tilbyr vi aktive linker som er knyttet direkte til en webside eller en mailadresse. På denne måten kan vi linke annonsene i brosjyren direkte til leverandørenes hjemmeside slik at de får mer ut av sin eksponering.

WIFI / mobildata / nedlasting. Med vår digitale tjeneste har du din digitale brosjyre tilgjengelig, uansett hvor du befinner deg. Den digitale brosjyren publiseres på vår webside slik at du
til enhver tid kan åpne brosjyren i din nettleser. Tjenesten har også en funksjon for nedlasting i PDF-format. Ved nedlasting kan du presentere brosjyren uten å være tilkoblet internett.

Tjenesten inneholder også funksjoner som Print, Share this! og Search. Ønsker du å printe brosjyren har du mulighet til å velge enkeltsider eller hele brosjyren. Ved å trykke på Share this! har du valget mellom å sende brosjyren på mail eller dele den på sosiale nettverk som Facebook, Twitter, LinkedIn m.m. Search-knappen lar deg raskt finne frem til riktig side ved at du skriver inn søkeordet du leter etter.

powered by i-tools